scaune dubioase
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
scaune dubioase
hai sa va scriu ce am patit cu Luca- a avut o perioada cand din 3-4 scaune pe zi (caci e foarte mancacios si drept urmare si extrem de ca....
) 1-2 scaune erau cu mucozitati. M-am interesat si am auzit ca coaja de fructe si legume crude poate face asta. Ii dadeam marul direct din copac, si pruna cu coaja... Am remediat problema si totul s-a rezolvat, pentru ca sa o luam de la capat cand am inceput sa ii dau legumele de la pranz taiate bucatele mici si nu pasate. Mititelul le manca cu pofta, nu a avut nimic de comentat dar burticii lui nu i-a placut
Asa ca ne-am intors la mancarea pasata. Si o sa mai astept ceva pana sa ma incumet din nou... Nu mai tin minte exact cand am inceput sa-i dau Maiei mancarea nepasata, dar stiam ca acum (11 luni) nu e devreme?!!! V-ati mai lovit vre-una de problema asta?

Re: scaune dubioase
Atata timp cat nu e apatic si scaunele nu miros ciudat, adia mult mai diferit decat miroase caca de obicei as spune sa ai incredere in el. Am inteles ca pasate sau date prin storcator fibrele se distrug iar acestea au un rol destul de important in legarea scaunului ca si consistenta.
Poate o cura de biotics l-ar ajuta, dar te rog consulta si unmedic inainte de a urma sfatul meu. Biotics Baby contine culturi de bacterii vii care ajuta la refacera florei intestinale. Celmai bine se asimilieaza daca este amestecat cu lapte.
Cred ca deja e totusi marisor sa manance pasat, nu?
Poate o cura de biotics l-ar ajuta, dar te rog consulta si unmedic inainte de a urma sfatul meu. Biotics Baby contine culturi de bacterii vii care ajuta la refacera florei intestinale. Celmai bine se asimilieaza daca este amestecat cu lapte.
Cred ca deja e totusi marisor sa manance pasat, nu?

Re: scaune dubioase
pasata! facea prea des si moale cu mucozitati asa ca am mai amanat. acum e bine. intr-o sapt merge la vaccin si voi vorbi si cu doctorul...el mai mananca solid- ceva fructe, painica, biscuiti...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» SCUTECE PENTRU COPII
» Cursuri si activitati pentru copii
» Confectionam martisoare cu Leo, Chit si Maggie
» Torturi aniversare facute acasa ?
» Solutie pentru parinti ocupati
» cursuri engleza si arte plastice timisoara
» After School Adventures Timisoara
» Coloreaza toata ziua
» Invata sa canti la chitara -lectii chitara la domiciliul elevului
» Meditatii chitara la domiciliul elevului
» Tabara de vara pentru adolescenti la Escapade Adventure Park
» Cu piticul in pat?
» Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
» Ateliere pentru toti copii
» Vand leagan electronic de lux Primii Pasi L81
» De la oras la tara
» Gauri in urechile fetitelor-barbarie sau conventie sociala?
» Computerul in viata copilului
» Copiii nostri si sportul