Branza topita

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Branza topita

Mesaj  noamu la data de Joi Oct 22, 2009 3:41 am

500 gr branza de vaci se amesteca intim cu sare si o jumatate de lingurita de bicarbonat. Se lasa 8-10 ore la frigider. Se topeste la foc mic / bain -marie cu 100 gr unt si 100 gr smantana.
se poate adauga spre sfarsit verdeata tocata marunt, sau sunca, ciuperci condimentele pe care le vrei.
Daca e ”uda” branzica de vaci, poate sa iasa lichida branza topita si atunci se da la frigider si se mai pune branza cu bicarbonat la oxidat, apoi se topesc impreuna. Sau, cum fac eu, o mancam ca pe un excelent sos de branza, cu legume sau cartofi.
avatar
noamu

Taur Localizare : Sighet
Stare de spirit : n-ai vrea sa stii

http://piticiculipici.blogspot.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum